Alljereau Mercera is komend seizoen weer actief op de Krom. Zijn aflopende contract is met een jaar verlengd en zodoende gaat de aanvaller weer deel uitmaken van de A-selectie van Katwijk.

Mercera is dit seizoen uitgeleend aan FC Rijnvogels, waar hij een vaste waarde is. De rechtspoot speelde tot dusver twintig competitieduels en maakte daarin zes treffers. Ruim anderhalve week terug besliste de vleugelaanvaller met een fraaie knal de derby tegen VVSB: 1-0.

Na afloop sprak VIDB met Mercera, die desgevraagd liet weten te rekenen op een terugkeer in het oranje-zwart.

‘Wijze beslissing’
Die rentree is nu bezegeld. “Ik denk dat het een wijze beslissing is geweest van de club om mij een seizoen aan Rijnvogels uit  te lenen. Ik heb het gevoel dat ik hier veel leer, maar ben desondanks ontzettend blij dat ik volgend seizoen weer bij de eerste selectie van VV Katwijk mag aansluiten”, vertelt Mercera op de clubsite.

Ook technisch manager Cees Bruinink reageert: “We zijn blij dat Alljereau zijn contract verlengd heeft en weer bij ons aan zal sluiten. Hij is pas 21 jaar en beschikt over specifieke kwaliteiten waardoor we als club veel potentie in hem zien.”

Mercera kwam tot dusver tot twintig optredens in de hoofdmacht van Katwijk. Eerder was hij actief bij RAS en DSO.

Foto: EWLOnline

Lees ook: Mercera over stap naar FC Rijnvogels: ‘Als betere speler terugkeren naar Katwijk’

POPULAIRE BERICHTEN