Katwijk verliest in de laatste minuten met 1-2 van GVVV, de Katwijkers verspelen hierdoor ook hun eerste plaats aan Excelsior Maassluis dat wel wist te winnen. FC Lisse pakt thuis een puntje tegen IJsselmeervogels door met 1-1 gelijk te spelen. Rijnsburgse Boys speelde met 0-0 gelijk tegen Spakenburg, maar doet wel slechte zaken in de strijd om de promotie naar de Tweede Divisie. Concurrent GVVV won namelijk bij Katwijk en hierdoor is het onderlinge verschil weer 2 punten.

In de Hoofdklasse blijft het spannend. Noordwijk kende een vlammende start en stond, mede door twee doelpunten van Lomis al voor de  rust met 5-0 voor tegen Spijkenisse. Deze stand bleef tot het einde van de wedstrijd op het scorebord staan. Quick Boys deed wat het moest doen en won zijn wedstrijd uit bij Jodan Boys, het werd 0-2. Quick Boys behoudt daardoor zijn twee punten voorsprong op Noordwijk.  FC Rijnvogels poetste het verlies van vorige week op keurige wijze weg, thuis werd Sportlust ’46 met 4-1 opzijgezet. Van Veen was de grote man met 3 goals.

Katwijk – GVVV 1-2. Goal: Stam

FC Lisse – IJsselmeervogels 1-1. Goal: Van Boxel

Spakenburg – Rijnsburgse Boys 0-0.

Jodan Boys – Quick Boys 0-2. Goals: Teijsse (2)

Noordwijk – Spijkenisse 5-0. Goals: Dorothea, Overvliet, Lomis (2) en Van Duijn

FC Rijnvogels – Sportlust ’46 4-1. Goals: Zandbergen en Van Veen (3)

Ter Leede – Hoek 3-0. Goals: El Houssi, Ammerlaan en Kurbegovic

ARC – Valken ’68 1-2. Goals: Kuijt en Van Klaveren