Katwijk heeft in een doelpuntrijke wedstrijd verloren van Jong Sparta. Competitie- en gemeenteenoot Rijnsburgse Boys had wel reden tot juichen en klopte Excelsior Maassluis. Quick Boys verloor op eigen veld van Capelle.

Het eerste bedrijf van Jong Sparta – Katwijk leverde geen doelpunten op, maar na de thee ging het hard. De thuisploeg kwam op voorsprong waarna Marciano Mengerink de gelijkmaker scoorde. Sparta nam wederom de leiding, maar ook hier had het team van Dick Schreuder een antwoord op via Mengerink. Het slotakkoord was echter voor Jong Sparta: 3-2.

Achterstand weggepoetst
Rijnsburgse Boys deed juiste goede zaken. Nadat de ploeg van Pieter Mulders al in de zesde minuut op achterstand was gekomen, werd er direct veerkracht getoond door nog voor de rust op een 2-1-voorsprong te komen via doelpunten van Goeman en Jongeneelen. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Quick Boys heeft de thuiswedstrijd tegen Capelle verloren. Na de thee wisten de bezoekers tweemaal het net te vinden (0-2). Hierdoor zakken de Katwijkers naar de vijfde plaats in de Derde Divisie.

Jong Sparta – Katwijk 3-2 (0-0)
Goals: Mengerink (2)

Rijnsburgse Boys – Excelsior Maassluis 2-1 (2-1)
Goals: Goeman, Jongeneelen

Quick Boys – Capelle 0-2 (0-0)