Als voetballer was Kevin Winter binnen de lijnen geniaal. De ene na de andere goede aanname, mooie steekpass of schitterende goal. De tijden als speler zijn voor ‘Koning Winter’ voorbij. Sinds 1 augustus houdt de oud-speler van FC Lisse zich bezig met andere zaken voor de club. Als technisch manager van de derdedivisionist heeft Winter een doel voor ogen. Lisse moet met een herkenbaar en jong elftal uit de regio terugkeren naar het allerhoogste niveau. Een terugblik op zijn eerste maanden in dienst van de club. 

Is de inmiddels 40-jarige oud-voetballer niet op zoek naar nieuwe versie van zichzelf? Ook de oud-middenvelder was ooit een jonge speler die overkwam van AZ en de kans kreeg op Ter Specke. Hij brak door, maakte furore, ging een stap hogerop naar IJsselmeervogels om vervolgens weer terug te keren op het oude nest. Dat soort spelers zoekt Lisse nog steeds. Die taak is onder andere voor Winter weggelegd.

Gebruik je de app? Klik dan hier! 

Denken als voetballer
Op een natte en koude avond doet de voormalig top-amateurvoetballer de deur van de bestuurskamer open. Direct steekt de oud-voetballer van wal. De manier waarop hij praat over zijn functie is aanstekelijk. Van beleidszaken tot scouting en van het huidige voetballandschap naar zijn toekomst. Alles komt voorbij.

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys