4000 man, dat is de maximale capaciteit van De Zwaaier voor aankomend weekend. Dat bepaalde de burgemeester van Werkendam afgelopen week. Aan Katwijk werden 800 kaarten toebedeeld; de resterende 3200 voor het thuispubliek zijn inmiddels uitverkocht, zo melden de Kozakken. 

Zo lijkt de ontknoping van de Tweede Divisie een groot voetbalfeest te worden. Naar de uitwedstrijd bij TEC ging er al een oranjebrigade van 1250 man mee. Daarom zal naar alle waarschijnlijkheid ook het Katwijkse deel van de kaarten, dat vanavond in de verkoop gaat, binnen ‘no time’ uitverkocht zijn.

Huldiging
Een verandering ten opzichte van de voorgaande weken toen Katwijk kampioen kon worden, is de planning rondom een huldiging. Tegen TEC en de Koninklijke HFC lag er voor na afloop een plan klaar om de kampioenen te eren, maar daar wacht men deze keer nog even mee. Voorzitter Mart Vergouwen: ,,Vorige keren was alles al geregeld. Nu wachten we eerst de wedstrijd even af wat betreft een huldiging, maar dat alles in huis is om een geweldig feest te bouwen, dat mag duidelijk zijn.”

Lees ook: ‘Caïro moet titelwedstrijd in goede banen leiden’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude