4000 man, dat is de maximale capaciteit van De Zwaaier voor aankomend weekend. Dat bepaalde de burgemeester van Werkendam afgelopen week. Aan Katwijk werden 800 kaarten toebedeeld; de resterende 3200 voor het thuispubliek zijn inmiddels uitverkocht, zo melden de Kozakken. 

Zo lijkt de ontknoping van de Tweede Divisie een groot voetbalfeest te worden. Naar de uitwedstrijd bij TEC ging er al een oranjebrigade van 1250 man mee. Daarom zal naar alle waarschijnlijkheid ook het Katwijkse deel van de kaarten, dat vanavond in de verkoop gaat, binnen ‘no time’ uitverkocht zijn.

Huldiging
Een verandering ten opzichte van de voorgaande weken toen Katwijk kampioen kon worden, is de planning rondom een huldiging. Tegen TEC en de Koninklijke HFC lag er voor na afloop een plan klaar om de kampioenen te eren, maar daar wacht men deze keer nog even mee. Voorzitter Mart Vergouwen: ,,Vorige keren was alles al geregeld. Nu wachten we eerst de wedstrijd even af wat betreft een huldiging, maar dat alles in huis is om een geweldig feest te bouwen, dat mag duidelijk zijn.”

Lees ook: ‘Caïro moet titelwedstrijd in goede banen leiden’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein