Ter Leede en Stefan Kraaijvanger hebben besloten om per direct uit elkaar te gaan. De verdediger gaf een week geleden in een interview aan uit te kijken naar het einde van het seizoen, wanneer de speler al zou vertrekken in Sassenheim. In een daarop volgend gesprek tussen de beide partijen is besloten om in goed overleg direct maar een einde te maken aan de samenwerking. 

De 28-jarige verdediger kwam in de zomer van 2017 naar Ter Leede. Daarvoor had hij acht jaar voor VVSB gespeeld. De Noordwijkerhouter keert na de zomer terug bij de paars-gelen, niet als voetballer, maar als trainer. In z’n eerste seizoen bij Ter Leede behaalde hij met de Sassenheimers de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie. Daarin verloor het van de amateurs van Ajax.

Ter Leede won zaterdag overigens de thuiswedstrijd van Achilles Veen met 2-1. Rob Zandbergen maakte in de 90ste minuut de winnende goal.

Ter Leede 2019 / 2020

Blijft:  Henk Wisman (trainer), Mike Boelee, Michael Bekkers, Ian van Otterlo, Robert Steemers, Ruben Hoyer, Luca Schut, Steven Waijer, Jeffrey Bok, Ben van der Lans, Jordley Petronia, Jim Gillissen, Dirk Hoekstra

Nieuw: Daan Prins, Tom Kroon, Onno Loeliger, Jimmy Brugman (eigen jeugd), Omar Limon (per direct, OFC Oostzaan)

Vertrekt: Rob Zandbergen (VVSB), Stefan Kraaijvanger (stopt, per direct), Floris Mulder (Sportlust’46), Glenn Teunissen (onbekend), Ruben van der Does (onbekend), Martijn Lagendijk (trainer reserves, Teylingen), Joey van den Berg (SJC), Toon Zwetsloot (vertrekt naar buitenland), Mike van der Zon (Teylingen), Koen Duijtshoff (onbekend), Jim van der Krogt (onbekend), Tomas Tavilla (onbekend)

Archieffoto: Hans Schalk

Lees ook: ‘Ter Leede boekt overwinning die later nog wel eens heel belangrijk kan zijn’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys