Katwijk heeft in eigen huis met 3-2 gewonnen van FC Lienden. In de laatste tien minuten werd er drie keer gescoord. Quick Boys boekte in Hendrik Ido Ambacht een nipte overwinning: 0-1. Rijnsburgse Boys speelde met 0-0 gelijk tegen IJsselmeervogels.

Het scheelde niet veel of Katwijk was zijn koppositie tijdelijk kwijt geweest. Door een treffer diep in de blessuretijd van aanvoerder Robbert Susan werd er echter toch gewonnen van FC Lienden. Katwijk kwam voor rust met 0-1 achter, maar de ploeg toonde veerkracht door snel na rust de gelijkmaker te scoren. Daarna vielen de doelpunten in de laatste tien minuten van de wedstrijd en trok Katwijk aan het langste eind. Hierdoor blijft de ploeg koploper in de Tweede Divisie.

Brilstand
Rijnsburgse Boys speelde in een thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels doelpuntloos gelijk. Hoe wel er voor beide ploegen behoorlijk grote kansen waren, bleef de wedstrijd onbeslist en vielen er dus geen goals.

Quick Boys heeft het goed gedaan in de thuiswedstrijd tegen ASWH. Jesse van Nieuwkerk wist het enige doelpunt te maken. Het team van trainer Jan Zoutman blijft hierdoor aansluiting met de top houden en staat het op de vijfde plaats in de Derde Divisie.

Katwijk – FC Lienden  3-2 (0-1)
Goals: Mengerink, Van den Ban, Susan

Rijnsburgse Boys – IJsselmeervogels 0-0

ASWH – Quick Boys (0-1)
Goal: Van Nieuwkerk

Tekst: Gea Verkade