Na vijf overwinningen op rij zag Van Nispen-trainer René Ras zijn ploeg gisteren onnodig gelijkspelen. De ploeg uit De Zilk kwam niet verder dan 2-2 tegen het Leimuidense Kickers ’69. Aanvaller Samir Krupic incasseerde na de 2-1 een rode kaart, nadat hij twee keer geel had gekregen. Krupic: ,,Het waren twee makkelijk gegeven kaarten, maar dit heeft er niet voor gezorgd dat wij maar één puntje hebben gepakt.”

,,In de eerste helft verzuimden wij de kansen af te maken. We kregen er echt genoeg’’, gaat de aanvaller verder. ,,Het was geen gemakkelijke wedstrijd, maar echt moeilijk was het nou ook weer niet. Op slag van rust maakten zij tegen de verhouding in de 0-1. Dan weet je dat je als team in de tweede helft alles moet geven,. Op basis van ons spel hoefden we echt niet te verliezen. Kickers was geen denderende ploeg, al speelden ze wel compact.’’

Slordig foutje

Ook Ras had in de rust weinig op- en aanmerkingen. Krupic: ,,Hij zei alleen dat we de kansen die we kregen moesten afmaken. Kickers is in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk geweest. In de tweede helft ging het allemaal net wat makkelijker en we gingen al snel van een achterstand naar een voorsprong. Nadat ik rood had gekregen werden zij wel iets feller, maar dat laatste doelpunt was geen uitgespeelde kans. Het was een fout van ons bij het wegwerken van een bal in de verdediging. Het is zonde dat zoiets gebeurt in de slotfase.’’

Krupic ziet Hillegom en Teylingen als titelkandidaten, maar sluit een kampioenschap voor zijn eigen team ook niet uit. ,,Hillegom heeft veel kwaliteit en ze hebben een dominante ploeg. Ook Teylingen was aardig bezig, maar kwakkelt nu een beetje. Ik weet niet hoe de competitie verder gaat verlopen, maar iedere ploeg krijgt hoe dan ook zijn mindere momenten. Dus ook Hillegom gaat die krijgen. De vraag is of ze capabel genoeg zullen zijn om de punten dan te blijven pakken. Als wij onze selectie fit kunnen blijven houden, dan denk ik dat wij best mee kunnen blijven draaien.’’