Het bestuur van FC Lisse heeft geen bezwaren tegen een eventueel dienstverband van Arjan van der Laan bij Sparta als assistent-trainer. Dat laat de club donderdag in een verklaring weten. Van der Laan is in beeld om volgend seizoen assistent-trainer van Sparta te worden. Hij volgt komende zomer op Ter Specke Misha Salden als hoofdtrainer op.

,,Deze mogelijke invulling bij Sparta vindt overdag plaats en past uitstekend in de ambitie die Arjan heeft. Zoals de ene trainer overdag een baan heeft als boekhouder, heeft Arjan mogelijk een baan als assistent trainer”, meldt Lisse. ,,Begin januari heeft Arjan het bestuur geïnformeerd dat er een mogelijk verzoek zou kunnen komen vanuit Sparta om vanaf 1 juli de rol in te vullen van assistent trainer. Het bestuur van FC Lisse heeft niet negatief hierop gereageerd zolang dit het belang van FC Lisse niet schaadt. De prioriteit blijft, vergelijkbaar met de huidige situatie van Misha Salden, bij FC Lisse liggen.”

Salden werkt naast zijn hoofdtrainerschap bij Lisse ook part-time bij FC Volendam. Volgend seizoen treedt hij er volledig in dienst.

hoofdsponsorenlisse


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO