FC Lisse heeft thuis met 2-0 gewonnen van SJC. Daarmee neemt de ploeg van Robbert de Ruiter revanche op de eerdere competitienederlaag tegen de zwart-witten in op de Lageweg. Eerder won FC Lisse ook al eens van SJC in de KNVB-beker. Noordwijk verloor in eigen huis met 1-3 van ODIN’59 en liep daarmee tegen de tweede thuisnederlaag aan. Twee weken geleden verloor de ploeg van Kees Zethof op Sportpark Duinwetering van SteDoCo.

Ter Leede verloor de topper in de Hoofdklasse tegen RKAV Volendam. In het vissersdorp kwamen de Sassenheimers nog wel op een voorsprong via Ian van Otterlo. De thuisploeg maakte die achterstand goed en won uiteindelijk met 2-1. In Veen won FC Rijnvogels van het plaatselijke Achilles met 2-4, mede dankzij twee goals van Max van Steen. In de tweede helft werd de wedstrijd nog een paar minuten stilgelegd vanwege een opstootje op het veld.

De zaterdagtak van VVSB won thuis met 1-0 van Nieuwkoop. De ploeg van Rob Jonkman kreeg in de allerlaatste seconde nog een penalty tegen, maar die werd gehouden door de Noordwijkerhoutse keeper.

Noordwijk – ODIN’59 2-3 (1-1)
Goals: Achefay, Westdijk

FC Lisse – SJC 2-0 (1-0)
Goals: Stevens, Illiohan

RKAV Volendam – Ter Leede 2-1 (1-1)
Goals: Van Otterlo

Achilles Veen – FC Rijnvogels 2-4 (1-1)
Goals: Van Steen (2), Slegt, Van Duijn