De loting voor de eerste twee voorrondes van de KNVB-beker vindt plaats op donderdag 23 juli. In verband met de coronaperikelen zal de loting digitaal verlopen. Het tijdstip is 19:00 uur. De eerste kwalificatieronde wordt in het weekend van 29 en 30 augustus gespeeld.

In de eerste voorronde doen de clubs uit de Derde Divisie mee en ploegen die zich hebben geplaatst via de Districtsbeker. Voor de Bollenstreek zijn dit FC Lisse, Ter Leede, VVSB en FC Rijnvogels.

In de tweede kwalificatieronde stromen de clubs uit de Tweede Divisie in. Die wedstrijden worden midweeks gespeeld tussen 6 en 8 oktober. Katwijk heeft zich als periodekampioen in de Tweede Divisie al geplaatst voor het hoofdtoernooi. Die wedstrijden worden op 27, 28 of 29 oktober gespeeld. De betaald voetbalorganisaties doen dan ook voor de eerste keer mee. Clubs die deelnemen aan een Europees hoofdtoernooi stromen een ronde later in.

Archieffoto: Tino Stulen

Lees ook:Overtreder coronamaatregelen riskeert stadionverbod van drie maanden’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN