Marc Langeveld keert terug op de velden. De Katwijker gaat komend seizoen spelen voor vierdeklasser FC Oegstgeest.

Langeveld (31) hing eind vorig seizoen als speler van Valken ’68 noodgedwongen zijn schoenen aan de wilgen vanwege een zware knieblessure. “Ik heb de uitslag van een MRI gehad. Ik heb mijn meniscus ingescheurd en goede kraakbeenschade en slijtage aan mijn knie”, zei de linkspoot destijds.

Daarmee was het toen einde verhaal voor de voormalig speler van ook vv Katwijk en IJsselmeervogels. “Mijn gezin staat voorop, met mijn kinderen wil ik nog leuke dingen doen en niet mijn hele knie naar de klote helpen.”

Nu, ruim een jaar later, maakt Langeveld zijn rentree. Hij behoort tot het lijstje versterkingen van het ambitieuze FC Oegstgeest. Daarop staat ook Huig van Duijn, aanvaller van Valken ’68. Van Duijn speelde eerder voor Quick Boys en Noordwijk.

Uitgebreid lijstje
Van Rijnsburgse Boys komt ook een vijftal spelers over: Jari van der Lippe, Xander de Jong, Daan Noort, Chiel Hoek en Richard van Anholt. Daarnaast maakt doelman Aron Wijsman vanuit Kagia de overstap naar FC Oegstgeest.

Vorige maand werd bekend dat Gerrit Paauw, jarenlange technische man bij Rijnsburgse Boys, instapt bij FC Oegstgeest. De Rijnsburger gaat proberen het selectievoetbal op de Voscuyl naar een hoger plan te tillen. De club wil binnen vijf jaar minimaal oprukken naar de Tweede Klasse.

Geen promotie
FC Oegstgeest werd afgelopen seizoen achter Teylingen derde in 4A en vervolgens in de nacompetitie uitgeschakeld door Altior.

Archieffoto: Saam de Mooij

Bekijk ook: In de Taxi met Willem: Marc Langeveld

POPULAIRE BERICHTEN