Mark de Loor speelt volgend seizoen voor Katwijk. De aanvallende middenvelder komt over van Spakenburg, waarvoor hij sinds de zomer van 2013 speelt. Vorig seizoen had hij een flink aandeel in de titel van de Spakenburgers door in de beslissingswedstrijd tegen GVVV de openingsgoal te maken. Ook in beide gewonnen duels om het landskampioenschap tegen AFC was hij doeltreffend.

De Loor is momenteel herstellende van een zware knieblessure. Hij liep begin november een blessure aan zijn voorste kruisband op. De Noord-Hollander zou in principe begin volgend seizoen weer speelklaar moeten zijn. Hij is de zevende aanwinst voor Katwijk. De oranjehemden hebben nu de selectie ‘grotendeels rond’, meldt technisch directeur Cees Bruinink.

De Loor begon met voetballen bij Purmersteijn en belandde via ZOB in de jeugdopleiding van Ajax. Hij speelde vervolgens ook nog voor FC Volendam en ADO ‘20.

Transferoverzicht Katwijk

Blijft: Dick Schreuder (coach), Robbert Susan (tot 2017), Jeffrey Jongeneelen, Donny van Oijen, Michiel van Dam, Marciano Mengerink, Danny de Jel, Marc Langeveld, Kevin Sterling, Stefan Stam, Omar Hamdi, Atam Koroglu, Mart Spierdijk, Paul de Lange, Richard de Groot, Chris de Lange, Stef Oudshoorn, Danny Guijt,

Vertrekt: Joost Leonard (Rijnsburgse Boys), Michael Owel, Jos Jansen (Stormvogels), Donny Rijnink (Ajax amateurs), Michael de Leeuw (ARC), Romano de Jonge, Jesse Dingjan (Ter Leede), Sjaak Lettinga

Nieuw: Steven Olsthoorn (Westlandia), Bennie van Noord (IJsselmeervogels), Marciano Aalders (SDVB), Rinaldo O’Niel (OFC), Steven Sanchez Angulo (RKAVV), Mitchel Bolck (ADO ’20), Mark de Loor (Spakenburg)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)