De klok had de negentig minuten al gepasseerd in de wedstrijd tussen Groeneweg en Teylingen (2-1), toen de blikken van Jaap Zwetsloot en Mark van der Vlugt (34) elkaar kruisten al zittend op de Sassenheimse bank. ,,Dit was het dan, hè?”, vroeg Zwetsloot zich hardop af. ‘Gek genoeg voelt het voor mij niet zo’, dacht Van der Vlugt zonder het hardop uit te spreken. ,,Ik doe een stap terug, maar blijf toch bij Teylingen over de vloer komen.”

Het was wel voorlopig de laatste keer dat de dertiger Van der Vlugt tussen de jonge garde in de kleedkamer zat. De wedstrijden in Teylingen 1 lijken voorbij, al sluit de Sassenheimer een terugkeer ‘als het nodig is’ niet uit. ,,Stel dat ze in nood zitten? Dan wil ik best weer een keertje invallen in Teylingen 1, maar voor nu ga ik volgend seizoen lekker in het tweede ballen. Ik ben niet van plan om zoals mijn broer Bob nog hele maanden in te vallen bij het eerste.”

Gebruik je de app? Klik dan hier!

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels