RTV Katwijk Sport is official mediapartner van VIDB. De Katwijkse lokale omroep zit wekelijks bovenop de bal met minimaal vier livewedstrijden in het radioprogramma. Katwijk, Rijnsburgse Boys, FC Rijnvogels, Quick Boys en Valken ’68 vallen onder het uitzendgebied van de RTV. De omroep beweegt zich ook op tv-gebied. Iedere maandag is een televisieshow, en bij derby’s wordt zaterdagavond een speciale derby-uitzending gemaakt.

Voor komend seizoen is RTV Katwijk Sport – vooral-  op radiogebied op zoek naar uitbreiding, laat hoofdredacteur Jaap Kloos weten. ,,Ben jij voetballiefhebber en wil je meer dan alleen maar toekijken? Heb je ambities in de journalistiek? Durf je jouw beelden van de wedstrijd op de juiste toon te delen met talloze luisteraars en na afloop de hoofdtrainer of een speler het hemd van het lijf te vragen? Reageer dan meteen op deze vacature. Radio-ervaring is niet vereist. Enthousiasme, betrouwbaarheid en flexibiliteit des te meer. Heb je meer affiniteit met techniek of werk je liever achter de schermen, ook dan nodigen we je uit te reageren!”

Waar je ook in de Bollenstreek woont, wil je meer weten of behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Stuur een bericht naar Jaap Kloos (j.kloos@hetnet.nl) of 06 497 12515.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)