De eerste trainingsweek onder Eric Meijers zit erop voor VVSB. Een week waarin de beide partijen in alle rust kennis met elkaar konden maken. Meijers weet in ieder geval dat hem één ding te doen staat: de club in de Tweede Divisie houden. En dat wordt nog lastig genoeg. ,,We staan er beroerd voor, maar we hebben nog tweederde van de competitie te gaan.”

Donderdagavond speelden de Noordwijkerhouters een oefenwedstrijd tegen buurman Noordwijk. Op De Boekhorst won VVSB het vriendschappelijke duel met 4-1. ,,VVSB vind ik aan de bal altijd al goed, alleen zonder bal moet VVSB de onderlinge afstand korter houden. Dat hebben we in de eerste helft tegen Noordwijk goed gedaan.”

Volgende week zaterdag speelt VVSB tegen Scheveningen het eerste officiële duel onder leiding van de trainer uit Nijmegen. ,,VVSB heeft goed geanticipeerd op de ontstane situatie en het ‘vrije weekend’. Daardoor heb ik nu in plaats van drie momenten met de ploeg, zes momenten met de selectie, voordat we tegen Scheveningen staan. Dat is prettig.”

‘Eigen plan’
Ook Tommy Bekooij keek na afloop van het oefenduel met een positief gevoel terug op de eerste trainingsweek onder de nieuwe trainer. ,,Het is een gedreven man. Hij wil één ding: met z’n allen er vol voor gaan. Gas d’r op! Hij heeft zo z’n eigen plan. Dat gaat de komende weken blijken.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Hardenberg (ex-FC Lisse) is weer terug op aarde na een bizarre bekerweek’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius15.15Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB15.30Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda