De derby tussen FC Lisse en Katwijk is met 1-2 gewonnen door de koploper. De ploeg van Dick Schreuder wist nog voor rust op voorsprong te komen door een doelpunt van Marciano Mengerink, de grote uitblinker in de wedstrijd.

Na de thee wist diezelfde Mengerink nogmaals het net te vinden. 0-2 leek lang de uitslag te gaan worden maar Rik Vermeulen kon in de 90e minuut nog de 1-2 scoren. Dat doelpunt kwam echter te laat.  Door de overwinning verstevigt Katwijk de koppositie in de Tweede Divisie en heeft het inmiddels acht punten voorsprong op de nummer twee GVVV.

Stijging naar het linkerrijtje
Rijnsburgse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen AFC met 1-0 gewonnen. In het tweede bedrijf opende Maikey Parami de score in de 63e minuut: 1-0, goed voor de winnende goal en drie punten. Rijnsburgse Boys doet goede zaken en klimt naar de achtste plaats in de Tweede Divisie.

FC Lisse – Katwijk 1-2 (0-1)
Goal FC Lisse: Vermeulen. Goals Katwijk: Mengerink (2)

Rijnsburgse Boys – AFC 1-0 (0-0)
Goal: Parami