In de afgelopen weken hebben we laten zien wat wij met ons platform bedrijven kunnen bieden. Onze bezoekcijfers zijn inmiddels op zo’n niveau dat VIDB een interessant marketingplatform is geworden om een zakelijke boodschap over het voetlicht te brengen. Vorige week maakten we reeds bekend dat we zoekende zijn naar een sponsor voor VIDB TV. Nu willen we jullie wijzen op de beschikbare ruimte onder bepaalde artikelen. 

De ruimte onder de artikelen van clubs die niet met ons samenwerken is nog beschikbaar. Dat biedt interessante mogelijkheden want de artikelen van bijvoorbeeld Rijnsburgse Boys, FC Lisse en VVSB hebben een flink bereik. Samen zo’n 80.000 pageviews per maand. Maar ook de stukken over SJC, SV Hillegom en Van Nispen worden goed gelezen. Daarbij zijn de succesvolle rubrieken als de Analyse van Willem, Simone vraagt door…of de columns met hun bereik een goede optie om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Nu staan hier Google advertenties. Veel liever zien we daar een bedrijf uit de streek.

We zijn hierin uitermate flexibel qua aantal en duur van de samenwerking. Dat is het voordeel van internet! Is bijvoorbeeld Rijnsburgse Boys jouw club en zie je de Analyse van Willem zitten? Onder beiden kunnen we je bedrijfsnaam kwijt. Dat kan voor een maand maar ook langer. Wil je een maand of langer onder alle beschikbare artikelen? Ook geen probleem. Hieronder vind je een overzicht van het bereik. Prijzen zijn in overleg. Interesse? Stuur een mail naar Bram Meurs via bram@voetbalindbollenstreek.nl.

Clubs Beschikbaar (pageviews per maand)

FC Lisse Zaterdag & Zondag
29.000 pageviews
Rijnsburgse Boys
26.000 pageviews
VVSB
24.000 pageviews
SJC
13.000 pageviews
SV Hillegom
12.000 pageviews
Van Nispen
9.000 pageviews

Rubrieken beschikbaar (gemiddeld aantal pageviews per keer)

Columns
6.000 pageviews
De Analyse van Willem
4.000 pageviews
Foto van de Maand
3.000 pageviews
VIDB Toto
1.000 pageviews
Simone vraagt Door
3.500 pageviews
Hoe is het met?
3.000 pageviews
Vergeten Verleden
2.000 pageviews
Met wie spreek ik
2.500 pageviews
SnepChat
2.000 pageviews
Jeugdelftal van de Maand
1.750 pageviews

Met een flink aantal clubs werken we op dit gebied wel samen. Daar zijn we trots op en heeft uiteraard onze voorkeur. De ruimte onder de artikelen van deze clubs wordt door hen zelf ingevuld. Zo vind je onder de artikelen van VV Katwijk de naam van KBM, een sponsor van de club. Hetzelfde geldt voor FC Rijnvogels, Quick Boys, Ter Leede, Noordwijk, Foreholte, Teylingen, Valken ’68 en Kagia.

Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden qua online marketing.

Voorbeeld clubadvertentie FC Rijnvogels

voorbeeld clubadvertentie


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)