De middenmoot is voor SJC wat verder uit het zicht geraakt na de 1-4 nederlaag in eigen huis tegen ONS BOSO Sneek. Tegelijkertijd zagen de Noordwijkers hoe Eemdijk dichtbij kwam (6-2 winst op De Dijk) en hoe DOVO door het 1-1 gelijkspel tegen Quick Boys een puntje is uitgelopen. Ook FC Lisse liep eerder op de dag een puntje uit op de formatie van Sjaak Polak.

Op de Lageweg gingen de teams met een 0-2 tussenstand rusten. Op dat moment was die stand geflatteerd. SJC kreeg in de eerste 45 minuten zelf de kans om een paar keer te scoren, maar zagen aan de overkant dat de Friezen een stuk efficiënter waren.

Vlak na rust zorgde Tom Duindam voor 1-2. Lang kon SJC daar niet van genieten. Tien minuten later brachten de bezoekers de marge weer op twee (1-3). ONS BOSO Sneek liep uiteindelijk uit naar een kwartet aan goals.

SJC – ONS BOSO Sneek 1-4 (0-2)
Goal: Duindam

Archieffoto: Johanna Wever