In navolging van Joshua Emegha wordt ook Lesley Bakker speler van FC Lisse. De 22-jarige middenvelder kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Rijnsburgse Boys, maar groeide op de Middelmors niet uit tot basisspeler.

Bakker speelde tot zijn zestiende voor Pancratius en daarna voor AFC, Almere City (beide jeugd) en Telstar. In de zomer van 2022 was Rijnsburgse Boys zijn vervolgstap.

De Noord-Hollander kende een valse start en raakte al snel geblesseerd: Bakker scheurde zijn kruisband af. In november was hij weer volledig fit en maakte sindsdien vooral als invaller zijn opwachting.

In maart bracht Rijnsburgse Boys het nieuws naar buiten dat Bakker de Middelmors mocht verlaten. “Een teleurstellende beslissing vind ik persoonlijk”, reageerde hij destijds. “Er werd in het gesprek met Peter Cadel verteld dat de club positief is over mijn invalbeurten, alleen heeft dit niet geleid tot een basisplaats. Maar ik vind dat ik niet echt de kans heb gekregen om het te laten zien. Ik wil daarom ook zelf de stap maken naar een nieuwe club. Jammer, want ik had graag gebleven omdat we een leuk team hebben en Rijnsburgse Boys een mooie club is.”

Trefzeker tegen nieuwe club
Bakker maakte voor de Uien één goal, uitgerekend tegen zijn nieuwe club. Vorige maand tekende hij voor de gelijkmaker in het thuisduel met FC Lisse: 1-1. “De TC hoopt dat Lesley dit soort doelpunten volgend seizoen met regelmaat laat zien en wenst hem een succesvol verblijf bij FC Lisse toe”, besluit de derdedivisionist.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Middenvelder Bakker vertrekt bij Rijnsburgse Boys
Check ook: FC Lisse versterkt zich met Quick-aanvaller Emegha 

POPULAIRE BERICHTEN