Rijnsburgse Boys heeft zich voor komende seizoen verzekerd van de diensten van Edo Knol. Dat heeft de tweededivisionist maandagavond via de officiële kanalen bekend gemaakt. De 22-jarige middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen getekend. Knol kan zowel op de ‘6’ als op de ‘8’-positie spelen.

De twintiger voetbalde sinds 2014 bij Telstar. Hij kwam in vier jaar tijd tot zo’n tachtig wedstrijden. De club uit IJmuiden had de middenvelder laten weten niet verder met hem te willen. ,,Daarom ben ik me nu aan het oriënteren op een maatschappelijke carrière, in combinatie met voetballen bij Rijnsburgse Boys”, vertelt de nieuwe aanwinst op de clubwebsite.

Voordat de middenvelder tekende in Rijnsburg heeft hij zich goed op de hoogte laten brengen over de tweededivisionist. ,,Rijnsburg is een mooie club, waarover ik goede verhalen heb gehoord van oud-Rijnsburg-speler Joost Kuhlmann. Die ken ik van EDO, waar ik sinds vier jaar jeugdtrainer ben. Verder ken ik Virgil Deen en Gino Demon. Zij komen uit hetzelfde dorp als ik: Velserbroek.”

Opleiding
Knol speelde in het verleden in de jeugd van VSV uit Velserbroek. Daarna maakte hij de overstap naar eersteklasser EDO waar hij als 16-jarige voetballer zijn debuut maakte. Via de Haarlemmers maakte hij een transfer naar ADO Den Haag. Daar kwam hij uit voor de A1 en het beloftenelftal. In 2014 vertrok hij naar Telstar.

Volgens de club staat de transfer van Knol los van het eventuele afketsen van de transfer van Bram Ros. De 20-jarige middenvelder van HBS loopt momenteel stage bij Go Ahead Eagles. Daarmee staat zijn overgang naar Rijnsburgse Boys op losse schroeven.

Selectie 2018 / 2019

Rijnsburgse Boys

Blijft: Wesley Goeman, Roderick Gielisse, Jeffrey Jongeneelen, Max Hudepohl, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Virgil Deen, Joël Tillema, Jordy Strooker, Jason Halman, Richard van Nieuwkoop, Masies Artien, Carlos Opoku, Donny van Oijen, Hidde Prijs, Marc Magan, Bart Duiker

Vertrekt: Pieter Mulders (trainer), Dirk-Jan van den Oever (FC Rijnvogels), Joey Zandbergen (FC Boshuizen, per direct), Niek Ossevoort (FC Rijnvogels)

Nieuw: Wilfred van Leeuwen (trainer, FC Eindhoven), Jeroen Spruijt (Westlandia), Bram Ros (HBS), Gino Demon (Jong Utrecht, per direct), Frank Tervoert (vv Katwijk), Edo Knol (Telstar)

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook:Tervoert zoekt heil kilometer verderop’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)