Rijnsburgse Boys heeft Dennis Jan Mieras als nieuwe technisch directeur wereldkundig gemaakt. Hij was achter de schermen al enige tijd betrokken en moet ‘het voortouw gaan nemen in de terugkeer van Rijnsburgse Boys naar de top van het amateurvoetbal’, meldt de derdedivisionist zaterdag. Mieras vult de leegte in die is ontstaan na het vertrek van Ed Bos, die bij de KNVB als voorzitter van de licentiecommissie Tweede en Derde Divisie aan de slag is gegaan. 

Mieras voetbalde in de nadagen van zijn carrière voor Rijnsburgse Boys, maar heeft ook een verleden bij Katwijk en Quick Boys. Hij was ook enkele jaren bestuurder bij Katwijk, maar vertrok op de Krom na een hevige bestuurscrisis, die voor grote verdeeldheid binnen de club zorgde.

‘Ambities’
Mieras krijgt nu de operationele verantwoordelijkheid over het technisch beleid, meldt Rijnsburgse Boys in een verklaring. ,,Organisatorisch zal Dennis Jan als TD samen met het bestuur en de Technische Commissie de ambities van Rijnsburgse Boys verder gestalte gaan geven. Uiteraard op korte termijn gericht om de aansluiting met de Tweede Divisie te realiseren maar voor de langere termijn gericht ervoor te zorgen dat Rijnsburgse Boys blijvend op het hoogste amateurniveau kan uitkomen.”

,,Wel zal getracht worden om in de komende maanden de bestuurlijk vacature voor de portefeuille technische zaken, die na het vertrek van Ed is ontstaan, in te vullen met een nieuwe bestuurder.”

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)