Kasper Michel en Noordwijk gaan na dit seizoen niet meer met elkaar door. Dat laten de Noordwijkers zondagavond weten. 

Michel, die zowel als rechtsback en in het centrum kan spelen, was dit seizoen geen vaste basisspeler. Echter maakte de verdediger een hoop minuten vanwege de blessures van Guy Smith en Rob Overvliet. Zo deed hij in de KNVB-beker mee in de wedstrijd tegen FC Twente en maakte hij de wedstrijd vol.

Michel kwam in 2016 over van Voorschoten. Het is nog onduidelijk waar de mandekker naar toe verkast. Overigens is de verdediger niet de enige speler uit de achterhoede die vertrekt bij de rood-witten. Ook Dennis van Rijn verkast aan het einde van het seizoen. Hij speelt komend seizoen voor FC ‘s-Gravenzande.

vv Noordwijk

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt (tot medio 2021), Martijn le Congé, Rob Overvliet, Jelle van der Niet, Bryan Bröcker, Maurice van der Neut, Guy Smith, Dylan Rietveld en Nick van Staveren, Raies Roshanali, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma, Mike van Vliet (allen tot medio 2020).

Nieuw: Huib Oversloot (ARC)

Vertrekt: Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn (n.n.b.), Maik van Zanten (n.n.b.), Marcley Manuela (Nootdorp), Aron Wijsman (n.n.b.), Kasper Michel (n.n.b.).

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Noordwijk kent de kracht van herhaling


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein