Remi van Ekeris krijgt een nieuwe kans in het betaalde voetbal. De middenvelder gaat komend seizoen uitkomen voor Telstar, zo is woensdag bekendgemaakt.

Van Ekeris speelde eerder een jaar voor FC Emmen. Ondanks de nodige optredens en goals in oefenwedstrijden bleef een officieel debuut uit. Wel zat Van Ekeris een aantal keer bij de wedstrijdselectie, waaronder in het Philips Stadion tegen PSV.

De 21-jarige Van Ekeris keerde anderhalf jaar geleden terug op Ter Specke, waar hij op 17-jarige leeftijd was doorgebroken. De rechtspoot was sindsdien overwegend basisspeler, maar kon degradatie naar de Derde Divisie niet voorkomen. Van Ekeris verlengde begin april nog wel zijn contract.

Opnieuw speler uit Tweede Divisie naar Velsen
Van Ekeris komt in Velsen te spelen onder Anthony Correia, die hem kent uit de Tweede Divisie. Het clubicoon van Telstar was de afgelopen jaren succesvol trainer van vv Katwijk. Het hoogste amateurniveau blijkt een prettige vijver voor de Witte Leeuwen om uit te vissen. Eerder werden al Guus Offerhaus, Tyrone Owusu (beide Quick Boys) en Soufiane Hetli (AFC) vastgelegd.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Spelmaker Van Ekeris langer bij FC Lisse
Bekijk ook: De Vooruitblik #12: met Remi van Ekeris (FC Lisse)

POPULAIRE BERICHTEN