We schreven over de eenmalige terugkeer van Edwin van der Sar bij vv Noordwijk. We zagen hoe VVSB in het seizoen 2015-2016 zichzelf in de geschiedenisboeken schoot met een halve finale-plek in de KNVB-beker. We maakten reportages over derby’s in onze streek en zagen de laatste jaren hoe Katwijk, Quick Boys, SJC of Noordwijk kampioen werden.

Al bijna vijf jaar lang zijn we erbij. Al bijna vijf jaar lang lees je bij ons over contractverlengingen, duiken we de diepte in met interviews of besteden we aandacht aan de meest emotionele momenten. Allemaal met één doel: de passie die we allemaal hebben voor het voetbal met jullie delen.

Schrijven over jou
Deze week gingen we over een magische grens heen. De grens van 10.000 producties! Met dank aan jullie. Maar welke productie heeft het meest indruk op jou gemaakt? Was het een rit van Willem in een taxi? Was het schitterend achtergrond verhaal of deed vooral een prestatie van jouw club je hart het snelste kloppen?

Laat het ons weten op social media. Like het bericht en laat een comment achter wat jij de mooiste productie vond. Doe dat voor dinsdag 12.00 uur. Wij kiezen het grappigste, leukste, tofste of emotioneelste antwoord en maken ook een productie met jou of jouw team. Speel je in Kagia 4, Quick Boys 12, JO-19-2 van Ter Leede of voetbal je in een vriendenteam bij Teylingen. Het zou zomaar kunnen dat we binnenkort ook over jou schrijven.

Graphic: Mart Spierdijk

Lees ook: ‘Historisch duel: Noordwijk verspeelt zaterdagtitel in Veenendaal’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen