[slideshow_deploy id=’45842′]

Hij kwam, zag en overwon bij vv Noordwijk. Thomas Reynaers werd sinds zijn komst twee keer kampioen op Sportpark Duinwetering. Het voetbalgeluk lachte hem toe. Totdat hij ruim een jaar geleden zwaar geblesseerd raakte in de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De diagnose: een kruisbandblessure. ,,Ik wilde op het veld van richting veranderde en klapte over mijn linkerbeen heen. Ik hoorde het knappen. Ik dacht gelijk al: ‘dit is helemaal fout’.”

In de tweede aflevering van de VIDB Podcast, die we maken in samenwerking met Bollenstreek Omroep, vertelt de 28-jarige middenvelder hoe zijn wereld in elkaar stortte toen hij de diagnose hoorde van de orthopeed. ,,Ik kon wel janken. Mijn vriendin was gelukkig mee. Die heeft nog dingen gevraagd. Ik kon dat niet, ik was weg.”

Daarna begon de revalidatie. Reynaers koos ervoor om zich te laten opereren en niet om zijn kruisband ‘op te trainen’. ,,Voor de lange termijn was het ook beter om die operatie te doen. Mijn nieuwe kruisband is uit mijn hamstring gehaald. Nu kan ik gelukkig weer alles. Ik train weer volledig mee. Ik kan weer alles, ook in duels. Als er wedstrijden zijn, ben ik er klaar voor.”

Het leven als voetballer
Verder gaat Reynaers in op zijn eigen leiderschapsrol binnen de selectie van vv Noordwijk. Ook praat hij over hoe hij het vindt om te voetballen in de Bollenstreek en in de Tweede Divisie. ,,De Tweede Divisie neigt al een beetje naar het profvoetbal. Iedereen in de Tweede Divisie heeft opofferingen gedaan om in deze competitie te spelen. Dat heeft met voeding en feestjes te maken bijvoorbeeld. Maar ik laat ook mijn kind achter als-ie naar bed gaat om te gaan trainen. Dat moet je vriendin ook maar goed vinden.”

Luister vooral naar deze nieuwe aflevering om Reynaers nog beter te leren kennen. Zo vertelt hij ook over hoe hij gesprekken heeft gehad in het verleden met clubs als IJsselmeervogels en Quick Boys. Hij legt ook uit hoe zijn dagelijks leven eruit ziet met zijn werk en als vader van Matteo.

Je kan de VIDB Podcast vinden op ons Spotify en Soundcloud-account en via Bollenstreek Omroep en RTV Katwijk.

Spotify

Soundcloud

POPULAIRE BERICHTEN