Het was een schitterend weekend in de Bollenstreek. Met de twee derby’s als ware reclame voor het Voetbal in de Bollenstreek. Logischerwijs zien we dat ook terug in onze selectie voor de Foto van de Week. Zo maken een mooi shot van supporters van VV Katwijk en een heerlijke Voorhoutse kopgoal onderdeel uit van de selectie. 

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. Welke foto vind jij de mooiste en wint dus de taart van Echte Bakker Ammerlaan?

Foto 1 Sfeer langs de lijn
sfeer katwijk

Bij Katwijk zit de sfeer er goed in. De oranjehemden staan bovenaan in de Topklasse en een plek in de nieuw te vormen Tweede Divisie is vrijwel zeker. Bovendien werd zaterdag met 1-0 gewonnen van streekgenoot Rijnsburgse Boys. En dat werd gevierd!(Foto Niels van der Marel)

Foto 2 Beb Bakhuys is er niks bij
Guijt-Foreholte
Het is van ver voor zijn tijd. Sterker nog, Bep Bakhyus vierde in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw hoogtij. Hij wordt door vele voetbalfans herinnerd om zijn fameuze kopgoal. Guijt, het talent van Foreholte, kopieerde die treffer zondag bijna tot in perfectie. Het mooie plaatje werd gemaakt door Richard Stavleu en ingestuurd door Jeannette Dijkstra.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)