Komend weekend starten we met de rubriek Foto van de Week. Elke week wordt er massaal gevoetbald in de streek. Van de meeste wedstrijden die worden gespeeld, lees je echter nauwelijks iets terug. Vaak is de berichtgeving vooral gericht op het eerste elftal. Met VIDB willen we juist ook aandacht besteden aan de wedstrijden die door jeugd- en seniorenelftallen op het scherpst van de snede worden gespeeld. Want ook dat is het Voetbal in de Bollenstreek. Misschien nog wel meer dan het voetbal van de eerste elftallen.

Vanaf nu is het daarom mogelijk om jouw mooiste voetbalmoment van het weekend met ons te delen. Dat kan heel simpel. Iedereen heeft namelijk tegenwoordig een smartphone met een prima camera. Maak je dus iets moois mee, leg het vast en mail deze foto naar foto@voetbalindebollenstreek.nl. Denk bijvoorbeeld aan een jeugdelftal dat met zijn allen de winnende goal viert, een overvolle kantine, een mooie elftalfoto en blijdschap of verdriet in de kleedkamer. Het mag allemaal. Als het maar gaat over Voetbal in de Bollenstreek.

Uit alle inzendingen kiezen wij de drie leukste uit en zetten deze op de site en sociale media. Vervolgens mag iedereen stemmen op de leukste foto. Voor de populairste foto hebben we natuurlijk weer een originele prijs geregeld bij een ondernemer uit de streek. De winnaar mag een gratis taart ophalen bij Bakkerij Pompe in de Zilk en krijgt een plek in onze eregalerij. Kom maar daar met de foto’s!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO