Met drie derby’s in de Toto kunnen we het wekelijkse spelletje deze week gerust benoemen tot de derby-toto. In de Hoofdklasse B staan weer twee krakers op de rol. De moeder der derby’s wordt gespeeld op sportpark De Krom. Daar ontvangt koploper Katwijk de equipe van Ted Verdonkschot: Quick Boys. In diezelfde Hoofdklasse staat nog zo’n mooi affiche op het programma. Op De Kooltuin krijgt Rijnvogels Noordwijk op bezoek.

En we zijn nog niet klaar, want zondag strijden in 2C Foreholte en de zondagtak van FC Lisse tegen elkaar. Een mooie streekderby. Naast deze wedstrijden heeft ook SJC een plaats gekregen op het formulier. De mannen van Kees Zethof spelen in eigen huis tegen Alphense Boys.

Aan jullie de taak om deze vier wedstrijden goed te voorspellen. Voorzie jij ons van een correcte voorspelling? Dan maak je kans op een heerlijk diner bij Restaurant Lekker in Noordwijk. Dat diner gaat er sowieso uit. Als er namelijk geen goede voorspelling wordt ingestuurd, verloten we het etentje onder de deelnemers.

toto12

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze FacebookpaginaTwitter-account of Instagram-account. Je kunt ook je inzending mailen naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

Restaurant Lekker in Noordwijk heeft een sterk gevarieerde samengestelde kaart. Hieruit zal het voor u moeilijk kiezen zijn en daarom biedt Lekker u ook de gelegenheid voor een ‘shared dining’ te kiezen. Hiermee geeft Lekker u de optie om meerdere gerechten te combineren tot één smaaksensatie. Dit in combinatie met een rijke wijnkaart met vele open wijnen en een trendy en sfeervolle ambiance, staat garant voor een smakelijk avondje tafelen. Voor een aperitief bent u ook welkom in de lounge bar.

vanduynvandergeer


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen