Dat de Toto inmiddels een begrip is, moge duidelijk zijn. Iedere week geven weer ongelooflijk veel mensen hun voorspelling door. Deze week hebben we weer een formuliertje met zes duels. Rob de Graaf voorspelde vorige week alle duels goed, en gaat dus lekker uit eten bij Chique & Simpel. Een diner bij De Klucht staat deze week op het spel.

In de Topklasse Zaterdag zijn er weer een aantal mooie affiches. Onder andere Katwijk – GVVV. Hoewel de Katwijkers al voor de Tweede Divisie geplaatst zijn, hebben ze de punten toch nog steeds heel hard nodig. Tenminste, als ze kampioen willen worden. Nummer twee Excelsior Maassluis hijgt in de nek van Katwijk, en ieder puntverlies voor kan dodelijk zijn. GVVV is zaterdag de tegenstander en ook zij moeten blijven winnen. Samen met Rijnsburgse Boys zullen de Veenendalers uit gaan maken wie er volgend seizoen in de Tweede Divisie speelt.

Noordwijk hijgt in nek Quick Boys
Net als in de zaterdagse Topklasse is het in de Hoofdklasse B ongemeen spannend. Koploper Quick Boys morste afgelopen weekend punten tegen Hoek (0-0), en directe concurrent Noordwijk deed op bezoek bij FC Rijnvogels hele goede zaken (0-3). Net als Katwijk wil het Quick Boys maar niet lukken de koppositie veilig te stellen. Een aantal weken terug werd geroepen dat zowel Katwijk als Quick Boys de eerste plaats niet meer uit handen zouden geven. Vandaag de dag wordt daar wel anders over gesproken. Noordwijk krijgt nummer vier Spijkenisse op bezoek.

Dan hebben we ook nog de zondagse Tweede Klasse C. Ook daar wordt nog om de knikkers gespeeld. De wedstrijd tussen Laakkwartier en SV Hillegom is er eentje in de categorie cruciaal. De Haagse koploper staat twee punten voor op Hillegom. De mannen van Bas Naber zullen er dus alles aan gelegen zijn om te winnen. Als Laakkwartier de driepunter in eigen huis weet te houden, is het over en sluiten voor de Hillegommers. Het verschil bedraagt dan vijf punten en het moet dan wel heel raar lopen wil Laakkwartier het uit handen geven.

toto17

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen