Hoewel de ogen deze week vrijwel volledig op VVSB zijn gericht, zijn er natuurlijk ook nog de andere ploegen uit de streek die aankomend weekend weer in actie komen. Na een vrij weekend wacht er een nieuwe competitieronde, en dus is er ook weer een nieuwe Toto. Voorspel en wie weet ga jij wel gratis uit eten bij De Klucht in Noordwijk.

In de kop van de Topklasse Zaterdag staat er een mooi affiche tussen de nummer twee en één op de rol: Spakenburg – Katwijk. Met vier punten voorsprong op Spakenburg en Kozakken Boys staat de ploeg van Dick Schreuder bovenaan in de zaterdagse Topklasse. De oranjehemden kunnen door middel van een overwinning en een gunstige uitslag bij Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys deze koppositie verstevigen.

Gevarenzone
In de Eerste Klasse A Zaterdag staat er ook een belangrijke wedstrijd op het programma. Daar gaat het tussen Forum Sport en Valken ’68 niet om de bovenste plekken, maar om de gevaarlijke plaatsen onderin de ranglijst. Directe degradatie zit er voor de Valkenburgers niet meer in, maar om uit de gevarenzone te komen moet er gewonnen worden van Forum Sport. Net als Valken heeft ook deze ploeg, met slechts één punt meer dan de rood-gelen, een overwinning hard nodig.

Teylingen kan zondag een stuk dichterbij de koppositie in de Derde Klasse A komen, maar dan moet er wel eerst gewonnen worden van lijstaanvoerder Meerburg. Een taak die hoogstwaarschijnlijk niet gemakkelijk volbracht kan worden. De ploeg uit Zoeterwoude verloor dit seizoen slechts één keer. Zal het de mannen van Laurens Mouter lukken Meerburg de tweede nederlaag van het seizoen te bezorgen?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen