Het seizoen zit er voor alle clubs uit onze regio nu echt bijna op. Nog een aantal ploegen speelt voor promotie/degradatie in de nacompetitie, maar ook dat loopt langzamerhand ten einde. Dit weekend staan er echter nog wel genoeg wedstrijden op het programma voor een Toto. Dus, voorspellen maar weer! Het is echt de laatste van het seizoen.

FC Lisse en Rijnsburgse Boys spelen beide nog voor promotie naar de Tweede Divisie. Dinsdag won Rijnsburg de eerste wedstrijd met 2-1 van Spakenburg, terwijl Lisse met 1-2 onderuit ging tegen Harkema. Lukt het Rijnsburgse Boys het hoofd koel te houden en Lisse de achterstand om te buigen?

Voor Kagia wordt het heel lastig om promotie naar de Tweede Klasse af te dwingen. Waar de promotiedroom afgelopen zaterdag een mooi begin had moeten krijgen, eindigde in een kleine nachtmerrie. De Lisserbroekers gingen tegen Monnickendam genadeloos hard onderuit en moeten een 6-0 achterstand weg weten te werken. Het lijkt bijna onhaalbaar, maar wie weet!

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen