Wat gaan de weken toch snel. De week is weer door midden en dat betekent dat het tijd is voor de VIDB Toto. De zestiende van dit jaar alweer. Alan Campfens wist met zijn voorspelkwaliteiten de Toto van vorige week helemaal goed te voorspellen. Hij ging er vandoor met het etentje voor twee bij De Klucht. Vandaag weer nieuwe ronde nieuwe kansen!

Zoals gezegd: we beginnen weer van vooraf aan. Zes wedstrijden én een nieuw restaurant. Twee van de zes ontmoetingen zijn derby’s. Kampioen Katwijk ontvangt op De Krom FC Rijnvogels en Hillegom, titelhouder van de zondagse Derde Klasse A, krijgt Van Nispen op bezoek. Voorspel je alle zes de wedstrijden goed? Dan is dat diner bij Het Wapen van Kattuk voor jou. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het etentje.

toto16

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap onder het genot van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)