Het is weer woensdagavond, dus de hoogste tijd voor de VIDB Toto. Afgelopen week slaagde er niemand in alle vijf de wedstrijden goed te voorspellen, dus gaan we vrolijk verder met het diner bij Chique & Simpel. Vier duels, waarvan drie derby’s, staan er ditmaal op het lijstje. Als er niemand is die alle wedstrijden goed weet te voorspellen, dan gaan we het etentje verloten.

De eerste kraker die we tegenkomen is Rijnsburgse Boys – Quick Boys. Op papier is het lastig aan te geven wie de favoriet is. Beide ploegen draaien wisselvallig in de Derde Divisie, maar zullen hoe dan ook een nederlaag willen voorkomen. In het verleden was deze derby altijd een heel fraai affiche en aankomende zaterdag zal dat zeker niet anders zijn.

Een andere clash is het treffen tussen Katwijk en VVSB. Vorige week kwamen de regiogenoten elkaar al tegen in het KNVB-bekertoernooi. De Noordwijkerhouters hielden overtuigend de driepunter in huis. Lukt het VVSB nogmaals de volle buit te pakken? Of gaan de oranjehemden ditmaal aan het langste eind trekken?

Aan elkaar gewaagd
Ook zondag is er langs de lijn genoeg te beleven. In de Tweede Klasse staan Foreholte en Teylingen tegenover elkaar. Die laatste is promovendus op dit niveau, maar doet het niet slecht. De ploeg van Laurens Mouter heeft namelijk maar twee punten minder dan Foreholte. Kortom: een heerlijk potje waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd zullen zijn.

toto44

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)