De VIDB Toto van vorige week is gevallen. Maar liefst elf goede inzendingen kregen we binnen. Daarom mag u dit keer de uitslag van zes duels voorspellen. Een moeilijke opgave. De winnaar mag Amerikaans genieten bij restaurant Hudson in Noordwijkerhout, gelegen naast het pittoreske witte kerkje. Er zijn slechtere plekken om te dineren…

De eerste duel in het rijtje van de Toto is HHC Hardenberg-Rijnsburgse Boys. De ‘uien’ boekten afgelopen zaterdag pas de tweede zege (3-1) van het seizoen op Jong Sparta Rotterdam, terwijl de ploeg uit Overijssel op eigen veld nipt (0-1) verloor van Katwijk. Hebben de Rijnsburgers dan eindelijk het goede gevoel te pakken? Maar in het Oosten van het land winnen is zeker geen ‘makkie’.

‘Degradatiekraker’
Datzelfde geldt ook voor FC Lisse, dat afreist naar Tiel waar TEC de tegenstander is. Als we al van een degradatiekraker mogen spreken na acht speelronden, dan is deze wedstrijd er toch echt eentje. Lisse staat zestiende met zes punten, terwijl het team uit Gelderland de dertiende plek inneemt met slechts twee punten voorsprong op de mannen van Robbert de Ruiter. VVSB lukte het eerder dit seizoen niet om in de Betuwe te winnen (2-2), lukt het de Lissenaren wel?

Op zaterdagmiddag wordt ook de derby tussen FC Rijnvogels en Ter Leede gespeeld. Het ligt voor de hand om een ‘tweetje’ in te vullen gezien het verschil op de ranglijst en de zeer magere resultaten van de Katwijkers. De Sassenheimers staan namelijk tweede, terwijl de ploeg van trainer Hein van Heek op de dertiende plek is terug te vinden. En toch zit er weinig verschil in de sterkte van de selecties, waardoor het zaterdag redelijk dichtbij elkaar kan liggen. Weten de Rijnvogels een einde te maken aan de slechte periode?

Geduchte tegenstander
Valken ’68 kan zaterdag een concurrent afschudden als het weet te winnen op bezoek bij RCL. De voorsprong van de Valkenburgers bedraagt nu twee punten en kan eventueel oplopen naar vijf. Dat de Leiderdorpers een geduchte tegenstander zijn, blijkt wel uit de twee duels van vorig seizoen. Op eigen veld verloor Valken destijds in de openingsronde met 1-3, na de winterstop eindigde het duel in Leiderdorp in 0-0.

Aan fantastische reeks van SJC lijkt geen einde te komen. Ook Silvolde werd zondag – weliswaar met de nodige moeite (4-3)- aan de zegekar gebonden, waardoor de Noordwijkers nog altijd ongeslagen zijn. Lukt het komend weekend in Meppel tegen middenmoter MSC weer? Het kan niet alleen maar goed blijven gaan, zou je toch zeggen…

De laatste wedstrijd in de VIDB Toto is er eentje tussen twee ploegen die in de derde klasse op zondag nog niet hebben gewonnen: Van Nispen-FC Aalsmeer. De Zilkers hebben tot nu toe pas twee punten verzameld, terwijl de Noord-Hollanders met één punt hekkensluiter zijn. Kan de equipe van coach René Ras zondag dan eindelijk een feestje vieren?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)