Het reguliere voetbalseizoen zit erop, maar voor een aantal ploegen staan er in de nacompetitie nog belangrijke wedstrijden op de rol. Aankomend weekend zijn er nog genoeg leuke potjes die je kunt bezoeken en dus is er ook weer een nieuwe editie van de VIDB Toto. Het diner van afgelopen week is eruit gegaan en daarom is een etentje bij Het Wapen van Kattuk deze week de prijs!

Voor FC Lisse en Rijnsburgse Boys staat zaterdag de return tegen respectievelijk Dongen en Westlandia op het programma. Beide ploegen spelen om promotie naar de Tweede Divisie. De vraag is natuurlijk ook wel een beetje: hoe doorstaan ze hun eerste duel tegen de opponenten. Klein tipje: wacht even met voorspellen totdat de eerste twee duels van Lisse en Rijnsburg er woensdagavond op zitten. Het kan je misschien een klein beetje helpen 🙂

Ook Valken ’68, Kagia en SJC zijn in de nacompetitie beland, en willen net als FC Lisse en Rijnsburgse Boys het stapje hogerop gaan maken. Teylingen moet echter via de nacompetitie proberen in de Tweede Klasse te blijven.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen