Woensdagavond: Toto-tijd! Met vier wedstrijden in de Toto, is het deze week de laatste kans om het diner bij De Vergulde Vos te winnen. Dat betekent dat het diner er hoe dan ook uit gaat.

Rijnsburgse Boys speelt de topper tegen IJsselmeervogels. Nu het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen maar een punt is, wordt de recordkampioen IJsselmeervogels als een geduchte tegenstander gezien. Voor Ismail Çelen en Nick Kuipers is het een weerzien met hun voormalige club.

Derby

In de Hoofdklasse B staat dit weekend weer een heuse derby op de rol. Quick Boys treft in eigen huis streekgenoot Noordwijk. De Katwijkers zullen met wat minder plezier naar de ranglijst kijken dan de andere ploegen uit de Bollenstreek. Ter Leede, Noordwijk en FC Rijnvogels bezetten de plaatsen één tot en met drie. De ploeg van Jan Zoutman staat op de zesde plaats met vijf punten minder dan de Noordwijkers. De blauw-witten zullen alles op alles moeten zetten om dat gat te verkleinen.

Zondag gaat Foreholte op bezoek bij GSC/Esdo uit Den Haag. Veel mensen zullen de beladen ontmoeting van vorig seizoen nog wel in het hoofd hebben. Destijds liep het incidentrijke duel behoorlijk uit de hand en werden liefst vier rode kaarten getrokken. Beide ploegen zullen hopelijk van die wedstrijd geleerd hebben.

toto40

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

logo-verguldevosDe Vergulde Vos is niet zomaar een (eet)café. want huist in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Als je de warme loge binnenstapt, zou je niet vermoeden dat er in vroegere tijden criminelen in en uit liepen. Niet om gezellig een biertje te drinken of een hapje te eten, maar om berecht en opgesloten te worden door de lokale autoriteiten. De Vergulde Vos was in de beginjaren van zijn bestaan namelijk een rechtbank annex gevangenis. Maar daar is niets meer van te zien. De Vergulde Vos serveert veel meer dan water en brood en biedt u heerlijke lunch- en dinerkaarten. Een eetcafé van alle tijden en voor ieder moment.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)