De tijd vliegt! Op het ene moment ben je blij dat het voetbalseizoen eindelijk weer begonnen is, en op het andere moment is het alweer tijd voor de welverdiende winterstop. De meeste ploegen kwamen dan ook afgelopen weekend voor het laatst in actie dit kalenderjaar. Alleen Topklassers Rijnsburgse Boys, FC Lisse en Katwijk komen nog in actie. Ook Teylingen en Van Nispen werken dit weekend hun laatste duel van 2015 af, en dat doen ze in stijl. Beide ploegen staan namelijk tegenover elkaar in een streekderby.

Als we het dan toch over de derby hebben, kunnen we daar net zo goed ook maar even mee beginnen. Het treffen tussen beide ploegen eerder dit seizoen zal bij velen nog vers in het geheugen liggen. De Sassenheimers trokken, na een felle strijd, in De Zilk met 0-1 aan het langste eind. Als we iets verder in het geheugen gaan graven, zien we dat Teylingen over het algemeen de betere papieren heeft. Begin dit jaar gaf de ploeg van Laurens Mouter de roodgelen met 5-0 een pak slaag. In hetzelfde seizoen werd ook de uitwedstrijd zeer gemakkelijk gewonnen: 0-6.

Goede reeks
Katwijk gaat op bezoek bij het kwakkelende IJsselmeervogels. Afgelopen weekend verloren de ‘Rooien’ met 3-0 van koploper Kozakken Boys. De Krombewoners zijn daarentegen aan een goede reeks bezig. Al vier duels op rij is de equipe van Dick Schreuder ongeslagen. Zullen de Katwijkers ook met deze status de winterstop ingaan?

In de Topklasse Zaterdag staat daarnaast nog een interessant duel op de rol. In de onderste regionen zullen RVVH en FC Lisse het tegen elkaar opnemen. Beide ploegen hebben veertien punten uit vijftien gespeelde wedstrijden. Op papier zullen ze dus aan elkaar gewaagd zijn.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Dit was de laatste Toto van dit jaar. In 2016 kunnen jullie natuurlijk allemaal weer massaal voorspellen. Op woensdag 20 januari is het populaire spelletje weer terug.

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het’ om draait: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)