Woensdagavond: Toto-tijd. Gisteren werd bekend dat het etentje bij De Vergulde Vos een weekje op is geschoven. Dat betekent: nieuwe ronde, nieuwe kansen! De Toto telt deze week vijf wedstrijden, waaronder twee Bollenstreekderby’s.

Sportpark Ter Specke staat dit weekeinde in het teken van twee derby’s. De zaterdagtak van FC Lisse treft de nummer twee uit de Topklasse: Rijnsburgse Boys. Vorig seizoen was de equipe van Niek Oosterlee tweemaal te sterk voor de geel-blauwe brigade. De Uien zegevierden toen met 1-2 en 4-3. Een dag later wordt er in Lisse opnieuw een topper gespeeld. In de Tweede Klasse C ontmoeten FC Lisse en SV Hillegom elkaar. De Hillegommers staan er met zeven punten uit drie wedstrijden net iets beter voor dan FC Lisse. Mooie affiches!

Verder gaat Quick Boys op bezoek bij ASWH. Beide ploegen hebben dit seizoen tweemaal gewonnen en een keer een nederlaag geleden. Voor de Katwijkers was dat afgelopen zaterdag tegen Ter Leede (0-1). De ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht incasseerde in de tweede speelronde een nederlaag. Toen verloor het met 1-2 van Spijkenisse.

toto39

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

logo-verguldevosDe Vergulde Vos is niet zomaar een (eet)café. want huist in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Als je de warme loge binnenstapt, zou je niet vermoeden dat er in vroegere tijden criminelen in en uit liepen. Niet om gezellig een biertje te drinken of een hapje te eten, maar om berecht en opgesloten te worden door de lokale autoriteiten. De Vergulde Vos was in de beginjaren van zijn bestaan namelijk een rechtbank annex gevangenis. Maar daar is niets meer van te zien. De Vergulde Vos serveert veel meer dan water en brood en biedt u heerlijke lunch- en dinerkaarten. Een eetcafé van alle tijden en voor ieder moment.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)