Woensdagavond: Toto-tijd. Dinsdag is het diner bij De Klucht eruit gegaan, dus vandaag weer een geheel nieuwe Toto. Met zes wedstrijden is het formulier weer goed gevuld. Slaag jij erin alle duels goed te voorspellen? Dan ga je een avondje gratis dineren bij een restaurant dat voor het eerst meedoet: Eetcafé De Vergulde Vos in Rijpwetering. 

Angstgegner Barendrecht komt bij Rijnsburgse Boys op bezoek. De laatste winstpartij van de Uien op Barendrecht stamt uit het seizoen 2011/2012. Toen zegevierde de Oosterlee-formatie met 0-2. De Rijnsburgers zullen dus gebrand zijn op een overwinning.

In het lijstje vinden we onder andere ook de eerste Bollenstreekderby van het seizoen, namelijk Quick Boys – Ter Leede. Een uiterst spannend potje. De clubs uit de streek die in de Hoofdklasse B uitkomen, bezetten de plaatsen 1 tot en met 4. Beide hebben uit twee duels het maximale aantal van zes punten behaald.

Foreholte speelt tegen DOSR. De mannen van oefenmeester Marcel IJzendoorn zijn nog ongeslagen. De gastheren hebben dit seizoen eenmaal verloren. Door Wilhelmus werden ze met 3-1 verslagen. Afgelopen weekend werd er daarentegen wel overtuigend gewonnen van Voorschoten ’97 (5-0).

Toto381

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

logo-verguldevosDe Vergulde Vos is een (eet)café met een rijke geschiedenis. En het is niet zomaar een eetgelegenheid, want de Vergulde Vos huist in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Als je de warme loge binnenstapt, zou je niet vermoeden dat er in vroeger tijden criminelen in en uit liepen. Niet om gezellig een biertje te drinken of een hapje te eten, maar om berecht en opgesloten te worden door de lokale autoriteiten. De Vergulde Vos was in de beginjaren van zijn bestaan namelijk een rechtbank annex gevangenis. Maar daar is niets meer van te zien. De Vergulde Vos serveert veel meer dan water en brood en bieden u heerlijke lunch- en dinerkaarten. Een eetcafé van alle tijden en voor ieder moment.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude