Het is weer woensdagavond, tijd voor de VIDB Toto. Afgelopen week slaagde er niemand in alle zes de wedstrijden goed te voorspellen, dus gaan we vrolijk verder met het diner bij Chique & Simpel. Vijf wedstrijden voorspellen is deze week de taak.

Het formulier is, met twee derby’s, een leuk lijstje. FC Rijnvogels speelt voor de tweede week op rij een echte kraker. Zaterdag slaagden de Kooltuinstrijders erin Quick Boys te verslaan, maar gaat het de ploeg van trainer Hein van Heek ook lukken FC Lisse aan de zegekar te binden? Dat wordt in ieder geval geen makkelijke opgave. De Lissenaren zijn namelijk nog ongeslagen en gaan in de Derde Divisie fier aan kop.

Bollenderby
De andere ‘Bollenderby’ die op het programma staat is Ter Leede – Noordwijk. Die laatste heeft haar draai in de competitie nog niet echt gevonden. De formatie van coach Dogan Corneille bezet de tiende plaats in de Hoofdklasse en presteert wisselvallig. Ook bij Ter Leede zijn de prestaties nog niet echt standvastig. Wel staan de Sasssenheimers met de vierde plaats een stuk hoger op de ranglijst. Vorig seizoen ging de winst tweemaal naar Noordwijk.

toto41

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)