Schaatsfanaten worden blij van dat koude weer buiten, maar voetballiefhebbers staan het liefst in het zonnetje en met een graad of twintig langs de lijn. Helaas zitten we middenin de winter en werden er door het winterse weer het afgelopen weekend al de nodige wedstrijden afgelast. Een winnaar van het diner bij Het Wapen van Kattuk was er dinsdag dus ook nog niet.

Natuurlijk zien we graag iemand een diner voor twee winnen. Blije gezichten doen ons namelijk goed. Daarom staan er deze week veel duels op het formuliertje die op kunstgras gespeeld gaan worden. Zo hopen we volgende week wél een uitslag te kunnen brengen.

Een van die wedstrijden op kunstgras is Kozakken Boys – Katwijk. Beide ploegen spelen (voorlopig) nergens voor. Katwijk, dat vorige week nog de tweede plaats bezette, is inmiddels naar de vierde plaats afgezakt en zag koploper Jong AZ nog verder uitlopen. Kozakken Boys bevindt zich in de middenmoot en wacht al sinds eind november op een overwinning. Gaan de Werkendammers eindelijk weer een driepunter pakken? Of neemt Katwijk de volle buit mee naar De Krom?

Arsenal
Ook voor de ploegen lager dan de Hoofdklasse gaat de tweede seizoenshelft aankomend weekend weer van start. Zo gaat Kagia op bezoek bij Arsenal. Nee, niet het Arsenal uit de Premier League, maar het Amsterdamse Arsenal dat in de Derde Klasse B uitkomt. De ploeg van coach Anton Wijsman heeft een goed trainingskamp achter de rug en wil voor de prijzen gaan spelen. Gaan de Lisserbroekers de competitie met een overwinning hervatten?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen