Zo! Afgelopen weekeinde was er een bekerprogramma, daarom sloegen we de Toto een weekje over. Dit weekend staan er weer een paar mooie affiches op het programma. Een goede reden dus om weer mee te doen met de VIDB Toto. Twee weken terug werd de Toto goed voorspeld en dat betekent dat we weer met zes wedstrijden én een nieuw restaurant beginnen. Weet je alle wedstrijden goed te voorspellen? Dan win je een diner voor twee bij Chique & Simpel te Lisse.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina of Twitteraccount. Je kunt ook je inzending mailen naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Hieronder vind je een voorbeeld hoe dat te doen:

2 – 1 – X – 1 – 1 – 2

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels