Het zijn spannende weken in het amateurvoetbal. De ene ploeg kan kampioen worden, de ander moet oppassen dat het niet degradeert. Aankomend weekend gaan er beslissingen vallen. Denk jij te weten hoe het af gaat lopen? Vergeet dan niet de VIDB Toto te voorspellen, want dan maak je kans op een diner voor twee!

FC Lisse doet nog altijd mee om de titel in de Derde Divisie. De ploeg houdt de druk op koploper IJsselmeervogels en liet het door de winst op DVS ’33 afgelopen zaterdag aankomen op de laatste speeldag. De schaal gaat echter alleen naar de Bollenstreek als Lisse zelf wint én IJsselmeervogels verliest bij Quick Boys. Mocht het Lisse niet lukken het kampioenschap te pakken, dan hebben ze nog wel de nacompetitie waarin er mooie dingen kunnen gaan gebeuren.

De andere titelkandidaat IJsselmeervogels gaat op bezoek bij Quick Boys. De Katwijkers spelen zelf al weken nergens meer om, maar kunnen FC Lisse dus wel aan het kampioenschap helpen. Dan moet er gewonnen worden. Er is trouwens ook maar een club die op Nieuw Zuid kampioen mag worden, en dat is Quick Boys zelf. Het is de blauw-witten er dus alles aan gelegen om een Spakenburgs feestje te voorkomen.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen