Daar gaan we weer! Het is woensdagavond, dus het is weer de hoogste tijd voor ons wekelijkse spelletje: de VIDB Toto. Gisteren maakten we bekend dat het etentje bij Chique & Simpel een weekje is doorgeschoven. Dat betekent: nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

Als we een blik op de ranglijst van de Topklasse Zaterdag werpen, zien we Katwijk op een prima derde plek staan. Met vier punten minder dan lijstaanvoerders Kozakken Boys en Spakenburg staan de oranjehemden als enige ploeg uit de Bollenstreek in de top van de competitie. Het bestuur besloot daarom het contract van oefenmeester Dick Schreuder met een jaar te verlengen. Directe concurrent Barendrecht reist zaterdag af naar de Krom.

Gat slaan
De Topklasse Zondag kent een grote middenmoot. Het verschil tussen nummer vier VVSB en UNA, de nummer tien in de ranking, is slechts drie punten. De equipe van Wilfred van Leeuwen kan een gat slaan met de ploegen die onder de paarsgelen acteren, maar er moet dan wel eerst gewonnen worden van JVC Cuijk en TEC. Eerstgenoemde komt zondag op bezoek.

Jawel, we hebben er weer een. De Bollenstreek zou de Bollenstreek niet zijn als er niet een derby op het programma zou staan. Ditmaal staan tweedeklassers SV Hillegom en Foreholte tegenover elkaar. De Hillegommers gingen afgelopen weekend tegen BMT voor het eerst dit seizoen onderuit (4-2). Deze nederlaag zorgde ervoor dat het verschil tussen beide ploegen slechts twee punten is. Foreholte zegevierde daarentegen met 1-0 tegen Delft, maar moet het wel acht duels zonder Ralph Schiebroek stellen. De aanvaller kreeg deze fikse straf oplegt voor natrappen. Ondanks deze tegenvaller is het zonder twijfel een mooi affiche!

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 22 okt.
Districtsbeker
Voorschoten '971-1Kagia *w.n.s.
Oefenwedstrijd
OFC 1-1Quick Boys
Za. 26 okt.
GVVV14.30Noordwijk
SteDoCO14.30VVSB
Ter Leede14.30Jong Almere City FC
Ajax (ama.)14.30FC Lisse
Achilles Veen14.30FC Rijnvogels
DSO14.30Valken'68
Kagia14.30Wateringse Veld
FC Oudewater14.30VVSB (zat.)
Kozakken Boys15.00Katwijk
Quick Boys15.00Scheveningen
Van Nispen (zat.)15.00Berkel
Warmunda15.00LSVV '70
Rijnsburgse Boys15.30AFC
Zo. 27 okt.
Alphense Boys14.00SJC
DOSR14.00Hillegom
Laakkwartier14.00Foreholte
Wippolder14.00Teylingen
Voorschoten '9714.00Van Nispen (zon.)