Daar gaan we weer! Het is woensdagavond, dus weer tijd voor de VIDB Toto. Henk Binnendijk was voor de tweede keer de gelukkige winnaar van een etentje bij Chique & Simpel. Dat betekent dat we weer van vooraf aan beginnen. Zes duels en een nieuw restaurant.

Mooi affiches, dat is wat er dit weekend weer op het programma staat. Maar goed, met zoveel voetbalverenigingen in een relatief klein gebied én aantrekkelijke competities, kan het ook niet anders dat dit bijna ieder weekend het geval is.

FC Lisse – IJsselmeervogels is een van die wedstrijden die het cachet van een topper draagt. Tegen Scheveningen leed de formatie van Robbert de Ruiter de eerste nederlaag van het seizoen. Lisse slaagde er lang in in ongeslagen te blijven, maar afgelopen weekend kwam er einde aan die fraaie reeks. Kunnen de Lissenaren tegen IJsselmeervogels de positieve flow weer oppakken?

Valken ’68 is een ploeg die in wat moeilijker vaarwater verkeert. Aanvaller Sven Boonstoppel gaf toe dat het dit seizoen tot dusver heel teleurstellend verloopt. De Valkenburgers hebben hun draai een niveau lager nog niet echt gevonden. Zaterdag komt de ploeg een promovendus tegen die het niet slecht doet: DoCoS. Vorig seizoen waren de Leidenaren nog competitiegenoot van Kagia en waren beide ploegen lang in de race voor het kampioenschap. De Lisserbroekers haakten af en zagen DoCoS de titel pakken.

Doelstellingen
SJC heeft afgelopen weekend een verre uitwedstrijd gehad en dus voetballen de mannen van Kees Zethof zondag weer op het eigen veld. Tegen de hekkensluiter werden punten verloren (3-2), maar in Noordwijk blijven ze het allemaal positief in zien. Zo werd er gezegd dat ‘SJC een elftal is dat zonder doelstellingen voetbalt.’ SDO is de tegenstander.

toto45

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)