Daar gaan we weer! Het is woensdagavond, dus het is weer de hoogste tijd voor ons wekelijkse spelletje: de VIDB Toto. Jan Haasnoot slaagde er afgelopen week in alle zes de duels goed te voorspellen. Hij ging met het diner bij De Klucht aan de haal. Dat betekent dat er weer een etentje bij een ander restaurant op het spel staat. Voor de meeste van jullie is dat geen onbekende. Namelijk Het Wapen van Kattuk.

Aankomend weekend spelen liefst vier ploegen uit de streek in bekerverband. Voor FC Rijnvogels staat er voor de derde keer op rij een derby op de rol. Na de krakers tegen Quick Boys (3-0 verlies) en Ter Leede (3-2 winst), staan de Kooltuinstrijders in de achtste finales van de Districtsbeker tegenover dorpsgenoot Katwijk. Vorig seizoen zaten beide ploegen nog bij elkaar in de competitie. Ditmaal strijden beide ploegen om de volgende ronde van de beker. Een mooi affiche dus! Tevens kan er op De Krom ervaren worden hoe de krachtsverhoudingen momenteel liggen tussen de Top- en Hoofdklasser. Let op, de stand na negentig minuten is bepalend.

Tussenronde
Noordwijk en Quick Boys spelen een duel in de tussenronde van de Districtsbeker. De ploeg van Dogan Corneille is, net als Rijnvogels, gekoppeld aan een Topklasser. In eigen huis komt Barendrecht op bezoek. Een kleine tien kilometer verder treft  Quick Boys zondagshoofdklasser Nieuwerkerk. De promovendus heeft in de Hoofdklasse, met vier punten uit tien wedstrijden, zijn draai nog niet echt gevonden.

Voor Kagia staat het ‘beladen’ duel tegen Floreant op het programma. Eerder dit seizoen kwamen beide ploegen elkaar ook al tegen. Dit duel (2-3 verlies Kagia) werd echter, doordat Floreant-trainer Leen van Steensel zichzelf zeven minuten voor tijd in liet vallen, door de KNVB ongeldig verklaard. Met als gevolg dat de wedstrijd nu dus overgespeeld moet worden.

Derde Klasse A Zondag
In de Derde Klasse A Zondag spelen zowel Van Nispen en Teylingen in competitieverband. De Zilkers reizen af naar Langeraar voor de ontmoeting met de nummer dertien in de ranking: Altior. Teylingen krijgt bezoek van MMO.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes! NB: Voor bekerduels geldt: de stand na 90 minuten is bepalend voor de Toto!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)