Daar gaan we weer! Het is woensdagavond, dus het is weer de hoogste tijd voor ons wekelijkse spelletje: de VIDB Toto. Vorige week maakten we een winnaar van het diner bij Het Wapen van Kattuk bekend. Dat betekent dat jullie weer strijden voor een etentje bij een ander restaurant: Chique & Simpel.

In de onderste regionen van de Topklasse ontmoeten Rijnsburgse Boys en ONS Boso Sneek elkaar. Doordat de onderlinge verschillen klein zijn, is het voor beide ploegen een cruciaal duel. Het eerste duel tussen de Uien en de Friezen eindigde gelijk: 2-2. De Rijnsburgers sleepten destijds via Raily Ignacio op het nippertje een punt uit het vuur.

Kraker
In de zaterdagse Derde Klasse A staat met een duel tussen de nummer één en twee een heuse kraker op de rol. In Lisserbroek ontvangt koploper Kagia het Leidse DoCoS. Afgelopen weekend nam de ploeg van Anton Wijsman de koppositie over van de Leidenaren. Wie zal er zaterdag rond de klok van kwart over vier eerste in de ranking staan? Blijft het Kagia of verovert DoCoS de eerste plaats?

Ook zondag staat er weer een mooi duel op het programma, namelijk de Bollenderby tussen SV Hillegom en FC Lisse. Hillegom nam in het uitduel tegen de Lissenaren de driepunter mee naar huis. Gaat het de equipe van Bas Naber opnieuw lukken de volle buit te pakken?

totoweek6

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen