Terwijl alle klassen onder de Tweede- en Derde Divisie op hun lauweren rusten, mag Kagia nog één keer vol aan de bak voor de winterstop. Op naar Heemstede voor het treffen tegen VEW.

Het uitduel tegen VEW uit Heemstede stond eigenlijk ingepland voor 19 november. Vanwege hevige regenval, hagel en onweer werd die wedstrijd afgelast. Het duel werd op die dag al met drie kwartier uitgesteld, maar later op de middag ging er helemaal een streep door de ontmoeting tussen beide elftallen.

VEW is een middenmoter in de Derde Klasse. Met achttien punten uit negen duels staat de ploeg op een zevende plek. VEW speelde dit seizoen in de meest doelpuntrijke wedstrijd van die competitie. De Heemstedenaren wonnen eerder dit seizoen met 10-2(!) van Hoofddorp.

Technische staf
De middenmoter, spelend in het blauw, was vorige week vrij. Kagia won op zijn beurt afgelopen zaterdag met 3-0 van VSV. Daarnaast kwam er wat nieuws uit de technische staf van de Lisserbroekers. Assistent-trainer Ronald Rovers verlengde zijn contract. Keeperstrainer Jerome Jansen stopt er na dit seizoen mee, Dennis Veen wordt zijn vervanger.

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO