Terwijl alle klassen onder de Tweede- en Derde Divisie op hun lauweren rusten, mag Kagia nog één keer vol aan de bak voor de winterstop. Op naar Heemstede voor het treffen tegen VEW.

Het uitduel tegen VEW uit Heemstede stond eigenlijk ingepland voor 19 november. Vanwege hevige regenval, hagel en onweer werd die wedstrijd afgelast. Het duel werd op die dag al met drie kwartier uitgesteld, maar later op de middag ging er helemaal een streep door de ontmoeting tussen beide elftallen.

VEW is een middenmoter in de Derde Klasse. Met achttien punten uit negen duels staat de ploeg op een zevende plek. VEW speelde dit seizoen in de meest doelpuntrijke wedstrijd van die competitie. De Heemstedenaren wonnen eerder dit seizoen met 10-2(!) van Hoofddorp.

Technische staf
De middenmoter, spelend in het blauw, was vorige week vrij. Kagia won op zijn beurt afgelopen zaterdag met 3-0 van VSV. Daarnaast kwam er wat nieuws uit de technische staf van de Lisserbroekers. Assistent-trainer Ronald Rovers verlengde zijn contract. Keeperstrainer Jerome Jansen stopt er na dit seizoen mee, Dennis Veen wordt zijn vervanger.

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude