Noordwijk en Quick Boys hebben de punten met elkaar gedeeld in een gelijk opgaand duel op Sportpark Duinwetering. De thuisploeg kwam n de eerste via Nick van Staveren op 1-0, vijf minuten later maakte Dennis Kaars namens de Katwijkers de 1-1. Daar bleef het uiteindelijk bij.

In de eerste helft waren de twee goals ook de twee echt serieuze momenten voor beide goals. In de tweede helft bleken de beide ploegen weer aan elkaar gewaagd. Een tien minuten voor tijd kreeg Emiel Wendt via een kopbal de grootste kans om de 2-1 te maken. Drie minuten voor tijd kon Noordwijker Sander Bosma nog inrukken nadat hij twee keer een gele prent voorgeschoteld had gekregen.

Ranglijst
Vanwege het gelijkspel blijft Noordwijk koploper in de Derde Divisie. Quick Boys volgt op een gelijk aantal punten, alleen het doelsaldo van de Noordwijkers is net iets beter. Door de overwinning van DVS’33 Ermelo bij Ajax (ama.) komt de nummer drie twee punten dichterbij.

Noordwijk – Quick Boys (1-1)
Goals: Van Staveren (Noordwijk), Kaars (Quick Boys)